Personal Trainer valmennus

Meillä voit treenata rauhallisessa ympäristössä asiantuntijan opastuksella. Tavoitteet asetetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit maksaa myös Smartumilla.

Meillä voit kohottaa kuntoa, hyvinvointia, elämänlaatua tai tähdätä korkeammallekin valmentajan johdolla.esim. kuntosalikertoja voidaan korvata juoksu/hiihto valmennuksella tai ravitsemusopastuksella (ruokapäiväkirjan täyttö ja purku).

Summassaaren Personal Trainer Olavi Stenman on myös työfysioterapeutti, joten saat kaikenkattavaa ohjausta. Mikäli sinulla on ongelmia esim. nivelien kanssa,  niin saat opastusta liikkeistä, jotka sinulle sopivat ja tiedon mitä liikkeitä sinun tulee vältää. Liikkeissä keskitytään myös ryhtiin, liikkuvuuteen ja lihastasapainoon.

HINNAT:
4 X Personal Trainer valmennuspaketti
-sis. 4 kertaa (á 60 min) henkilökohtaista ohjausta. Ensimmäisellä kerralla tehdään kuntotesti, tutustutaan kuntosalilaitteisiin ja laaditaan harjoitteluohjelma.
Hinta 200 €. Myös Smartumilla.

8 x Personal Trainer valmennuspaketti
-sis. 8 kertaa (á 60 min) henkilökohtaista ohjausta. Ensimmäisellä kerralla tehdään kuntotesti, tustustutaan kuntosalilaitteisiin ja laaditaan harjoitteluohjelma.
Hinta 400 €.Myös Smartumilla.

12 x  Personal Trainer valmennuspaketti
-sis. 12 kertaa (á 60 min) henkilökohtaista ohjausta. Ensimmäisellä kerralla tehdään kuntotesti, tustustutaan kuntosalilaitteisiin ja laaditaan harjoitteluohjelma.
Hinta 600 €. Myös Smartumilla.

Personal Trainer valmennuspaketin yhteydessä emme veloita erikseen kuntosalivuokraa. Muutoin kuntosalikäynti 5 € / kerta.