Infoa kuntoutukseen saapuvalle

Olemme koonneet yleisimpiä asioita, jotka saattavat askarruttaa kuntoutukseen tulijan mieltä. Kuntoutujille järjestetään aina tulopäivänä talon esittely- ja infotilaisuus, jossa voi myös kysyä epäselväksi jääneitä asioita.

Majoitus ja matkakulut

Majoitus on varattuna kahden hengen huoneissa hotellissa tai loma-asunnossa. Yhden hengen huoneita on rajoitettu määrä ja ne on varattava etukäteen; lisämaksu vuonna 2020 30 €/vrk ja kuntoutuja maksaa sen itse saapuessa. 

Mikäli saavutte Summassaareen jo edellisenä iltana, tulee majoitus varata itse etukäteen. Maanantaina kurssit alkavat klo 9.30.

Edellisen yön yöpymisen hinta on huonetyypistä riippuen joko 48 € / hlö (2hh) tai 78,50 € / hlö (1hh)  sisältäen aamiaisen. Kelalta on mahdollisuus saada korvausta 20,18 € lähettämällä kuitti yöpymisestä Kelalle mikäli Kela hyväksyy päivää aiemmin saapumisen esim. liikenneyhteyksien vuoksi. Matkakorvausten omavastuu on 25 € / suunta; Kela korvaa matkat yleisten kulkuneuvojen mukaan.

Varusteet

•    itsellä olevat lääkärin lausunnot ja viim. tutkimustulokset
•    henkilökohtaiset hygieniavälineet ja lääkkeet
•    vuodenaikaan sopivat ulkoiluvaatteet
•    sisäliikuntaan vapaa-ajan asu, sisätossut
•    riittävästi vaihtovaatteita
•    allasvoimistelua varten uima-asu

Ruokailut

Kuntoutus on täysihoidolla (aamiainen, lounas, välipalahedelmä, päivällinen, iltapala). Ravintolasta voi ostaa päiväkahvia, kahvileipää ja virvokkeita. Erityisruokavalioista - laktoositon, gluteeniton, kala- tai kasvisruokavalio, diabetes ja kihti pyydämme ilmoittamaan etukäteen. Muista erityisruokavalioista lähettäkää meille myös lääkärintodistus.

Hoidot

Erikoisetuna saatte hoidoista 10 %:n alennuksen. Suosittelemme varaamaan hoidot ennakkoon, sillä paikan päällä saattaa olla enää peruutusaikoja. Pyrimme varaamaan hoidot niin, etteivät ne mene päällekkäin kuntoutusohjelman kanssa.

Vapaa-aika

Vapaa-aikaanne voitte viettää ulkoillen, kuntosalissa treenaten, osallistumalla vapaa-ajanohjaajan järjestämiin illanviettoihin ja tanssien. Vuokraamme myös liikuntavälineitä ja lainaamme sisäpelejä.

Vakuutusturva Kuntoutujat ovat Summassaaren puolesta vakuutettuja potilasvahinkojen varalta ja lisäksi meillä on toiminnan vastuuvakuutus. Potilasasiamiehenä toimii kuntoutuspäällikkö. Kuntoutujille ei ole tapaturmavakuutusta palveluntuottajan puolesta. Suosittelemme vakuutuksen hankkimista kuntoutujan omasta vakuutusyhtiöstä.

Poissaolot ja keskeytykset:

Jos et osallistu ensimmäisen päivän kuntoutusohjelmaan, mutta tulet paikalle saman päivän iltana – sinulta peritään tästä yöstä  48 € / hlö (2hh) tai 78,50 € / hlö (1hh) sisältäen aamiaisen.

Jos kuntoutuksesi keskeytyy, sinun on kirjauduttava hotellista ulos kuntoutuspäivän loputtua tai sinulta peritään ylimääräiseltä yöltä 48 € / hlö (2hh) tai 78,50 € / hlö (1hh) sisältäen aamiaisen.

Edellä mainituissa tapauksissa ei ole mahdollista hakea korvausta Kelalta.

Yhteystiedot

Majoitus, ruokailut ja hoitovaraukset: puh. 030 608 50, myynti@summassaari.fi

Kurssien sisältö: puh. 030 608 5168, kylpyla@summassaari.fi