Kiila

Summassaarella on pitkä ja vankka kokemus työikäisten kuntoutuksesta sekä ammattitaitoinen ja koulutettu henkilökunta vastaamassa kuntoutuksen toteutuksesta. 

KIILA kuntoutusta Saarijärvellä Summassaaressa

Kiila kuntoutus on Kelan uusi, työikäisille suunnattu palvelulinja, joka käynnistyi 1.5.2016. KIILA kuntoutuksen tavoitteena on parantaa ja tukea työntekijän työkykyä sekä edistää hänen pysymistään työelämässä. Kohderyhmänä ovat työssä olevat alle 67-vuotiaat henkilöt, jotka ovat vakituisessa työsuhteessa tai jotka työskentelevät määräaikaisissa, toistuvissa työsuhteissa. Tämä käsittää myös yrittäjät. Kuntoutusperusteen määrittää henkilön ajankohtainen ja yksilöllinen kuntoutustarve.

KIILA kuntoutuksessa Saarijärvellä Summassaaressa arvioidaan kuntoutettavan työntekijän kuntoutustarvetta, siihen johtaneita syitä sekä työntekijän nykyistä työnhallintaa ja mahdollisuuksia parantaa sitä. Kuntoutuksen tarkoituksena on vastata yksilön kuntoutustarpeeseen.

Kurssi sisältää 10–13 ryhmämuotoista avovuorokautta, 1 yksilöllinen avopäivä ja 2-4 yksilöllistä käyntikertaa (joista vähintään yksi asiantuntijan käyntikerta). Kurssi toteutetaan 1-1,5 vuoden aikana.

Työryhmämme koostuu neljästä jäsenestä, joita ovat työelämänasiantuntija, fysioterapeutti, psykologi sekä työterveyshuollon erikoislääkäri. Erityistyöntekijöinä toimivat lisäksi ravitsemusterapeutti, työfysioterapeutti, työterveyshoitaja sekä sosiaalityöntekijä.

Näin haet Kiila kuntoutukseen

 

 

Varaukset ja tiedustelut

Myyntipalvelu (arkisin)
030 608 50
Vaihde
030 608 5100
Sähköposti myynti@summassaari.fi