Kesäteatteri - KUKA VANHOJA MUISTAA

Kuka vanhoja muistaa? Joku muistaa, toinen ei halua muistaa ja kolmas ei muista mitään.

Teatteri ReTe / Vuoskosken Kesäteatteri
Kesän 2018 kesäteatteri on Erkki Teittisen käsikirjoittama Kuka vanhoja muistaa. Näytelmän ensi-ilta on sunnuntuina 15.7 klo 15:00 Vuoskosken kesäteatterissa Kannonkoskella.

”Kuka vanhoja muistaa” on komedia veljeksistä ja naisesta joka on tärkeä heille molemmille. Toinen veljeksistä – Pekka – on onnettomuuden vuoksi menettänyt muistinsa ja näytelmän tapahtuma-ajankohtana muisti alkaa pätkittäin palata.

Muisti, se on mielenkiintoinen ilmiö, sanoi eräs ajattelija, jonka nimi ei sattumoisin juuri nyt tule mieleen.

Veljeksistä toinen – Mikko – taas muistaa asioita miten sattuu. Kun veljekset käyvät läpi menneitä ja tulevia, ei yhtenäistä muistikuvaa helposti löydy.

Näytelmän kolmas henkilö – Irma – liittyy molempien veljesten elämään yhdessä ja erikseen. Irmalla on yhteisiä muistoja kummankin miehen kanssa.

Mutta kuka muistaa miten ne vanhat tapaukset tapahtuivat. Entäs nykyhetki, josta tulevat muistot syntyvät. Näytelmässä ajoittain muistellaan ja eletään tietenkin hetkessä.

Rooleissa

Irma – Satu Säävälä
Pekka – Jussi Rekonen
Mikko – Erkki Teittinen

Ohjaus ja käsikirjoitus – Erkki Teittinen

Kuka vanhoja muistaa komedian esityspäivät ovat:

su 15.7 klo 15 ja 18, ma 16.7 klo 18, ke 18.7 klo 18, to 19.7 klo 18,  su 22.7 klo 15 ja 18, ma 23.7 klo 18, ke 25.7 klo 18, to 26.7 klo 18, su 29.7 klo 15 ja 18, ma 30.7 klo 18, ke 1.8 klo 18, su 5.8 klo 15 ja 18.

Teatteriyö 69 € / hlö sis. maj. 2 hh, lippu, aamiainen ja teatteri.
Majoitus Summassaaressa ja kesäteatteri Kannonkoskella, matkaa n 50 km. 

€ / hlö / vrk

69

Kievarin kesäteatterissa Teatteri Eurooppa4

​Kievarin Kesäteatterissa Äänekoskella ( n. 25 km Summassaaresta ) esitetään Prinsessa 65. Se on kesäinen tarina Katista, joka haluaa laulajatähdeksi. Kahdella eri aikakaudella kulkeva tarina nostalgisoi vanhan ajan heinälatoromantiikkaa ja osoittaa kuinka lakimiehet määrittävät nykyisin treffien sopivan sisällön. Mutta, mitäs romantiikasta, kun ne hetket aikaisemmin jolloin oli romanttisen hiljaista, täyttää nykyisin puhelinmyyjä. Ja kuten suomalaiseen tapaan kuuluu, kaikki saavat tässä näyttämöteoksessa kahvia juodakseen (myös maidolla ja laktoosittomana, kermasta emme tohdi puhua). Eikä syyttä, sillä laulajatähtemme saa kunnian edustaa maatamme Euroviisuissa. Esityksen kruunaa maailman kovin närhi, nimeltään Seppo. Seppo Närhi.

​On sanomattakin selvää, että tässä lienee kesän 2018 hauskin musiikilla panostettu naurupommi. Osta lippusi pian, sillä tätä laakia ei kannata jättää kokematta.

​Kesän energisinä naistähtinä loistavat Maiju Jokinen, Päivi Pylvänäinen ja Neija Välilä. Kesävieraina nähdään Antti Tuomas Heikkinen ja lavalla viihdyttävät myös viime kesänä Kievarin Kesäteatterissa valloittanut Kalle Pylvänäinen sekä stand-up koomikko ja kesäteatteridebytantti Teemu Vesterinen. Näytelmän ohjaa Teijo Eloranta.

Esitysajat

75 € / hlö / 2-hengen huoneessa
Hintaan sisältyy:
-majoitus 2 hengen huoneessa
-aamiaiset
-kylpylän käyttö
-kesäteatterilippu

 

75,00