Kylpylähotelli & loma-asunnot Summasjärven rannalla, Keski-Suomessa, Saarijärvellä!

Kylpylähotelli & loma-asunnot Summasjärven rannalla, Keski-Suomessa, Saarijärvellä! Summasjärven ympäröivässä Summassaaressa luonto ja loma ovat yhtä. Saarella on ollut todistettavasti asutusta jo kivikauden aikaan. Myöhemmin saari on toiminut maalaustaiteilijoita inspiroivana kohteena, ja 60 - 70 lukujen taitteessa saarelle rakennettiin lomahotelli, joka tunnetaan nykyisin nimellä Kylpylähotelli Summassaari (virallinen nimi Saarijärven Kylpylä Oy).

Kylpylähotellissa on aistittavissa 70-luvun nostalginen henki, joka yhdistyy korkealle kohoavien honkien huminaan ja jo kivikaudelta peräisin olevaan saaren mystiseen kauneuteen. Rauhallinen kylpylähotelli hellii kiireistä ja on hyvä paikka ladata akut arkeen. Hotellihuoneista on rauhoittava näköala männikkömetsään.
Summassaaren suunnittelivat arkkitehdit Erkki Kantonen ja Niilo Hartikainen 1968. Sisustuksesta vastasi Pirkko Stenros, laajennuksesta 1974 arkkitehti Arnold Lerber.

Omaa mökkilomaa kaipaaville soveltuu hyvin myös tilavat loma-asunnot järven rannalla, kuitenkin lähellä ravintola-, kylpylä- ja vapaa-ajanpalveluja. Hyvät tilat myös kokousasiakkaille ja runsaasti ohjattuja aktiviteetteja. Kivenheiton päässä sijaitsevat myös ennallistettu Kivikauden kylä sekä Summassaaren Hunajatarhat.

Astu sinäkin sisälle Summassaaren tunnelmaan ja tule Pohjoiseen Keski-Suomeen, Saarijärvelle! Tiesithän, että meillä on myös mahtavat luontoreitistöt patikoijille, pyöräilijöille, melojille, hiihtäjille ja maastoratsastajille!

Summassaari esite