Viinilista

Valkoviinit

Viña Maipo Chardonnay
26 €
Central Valley, Chile

Kuiva, erittäin raikas ja pehmeän makuinen valkoviini. Suosittelemme salaattien, vaaleiden kalaruokien ja äyriäisten sekä äyriäispastojen kaveriksi.

Talon viini

La Fonda Sauvignon Blanc
28 €
DO Curico Valley, Chile

Reilun kaupan viini. Kuiva, mutta raikas valkoviini erityisesti vaaleiden kalojen sekä äyriäisten kumppaniksi.
Hardy's Mill Cellars Chardonnay
25 €
Australia

Kuivahko, mutta täyteläisen hedelmäinen valkoviini erilaisten kanaruokien tai lohen kanssa. Sopii erinomaisesti myös seurustelujuomaksi.
Kendermanns Organically Grown
26 €
Saksa

Luomuviini. Keskitäyteläinen, aromikas ja lähes puolimakea valkoviini jonka makumaailma on kuitenkin raikas ja tapainoinen. Tätä viiniä suosittelemme salaattien sekä kanaruokien kumppaniksi.
Casillero Del Diablo Reserva Sauvignon Blanc
32 €
Casablanca/Limari/Rapel, Chile

Kuiva, raikas ja hienostuneen tasapainoinen viini "pirunkellarista". Tämä upea viini kruunaa vaalealihaisesta kalasta tai äyriäisistä koostuvan ateriasi.

Punaviinit

Viña Maipo Cabernet Sauvigmnon Merlot
26 €
Central valley, Chile

Keskitäyteläinen punaviini, jossa harmoniset tanniinit ja miellyttävä jälkimaku. Sopiva kumppani monenlaiseen makuun mm. lihan, pastan sekä juustojen kaveriksi.

Talon Viini
La Fonda Cabernet-Carmenére
28 €
DO Curico Valley, Chile

Keskitäyteläinen ja tasapainoinen viini, jossa kypsät tanniinit sekä pitkä jälkimaku. Tämä viini on grillatun naudan, sekä runsasmakuisten pasta-annoksien sielukas kumppani.
Hardy's Mill Cellars Shiraz
25 €
Australia

Pehmeän täyteläinen viini, jonka aromeista löytyy tummia marjoja sekä mausteisuutta. Tämä viini on parhaimmillaan erilaisten liharuokien kanssa.
Tommasi Romeo
29 €
IGT delle Venezie, Italia

Tämä pehmeän harmoninen, tyylikkään marjainen viini Tommasin tunnetulta viinitalolta on kevyehkö ja siksi erinomainen kumppani pizzoille, pastoille sekä keveän vaaleille linturuuille.
Casillero Del Diablo Reserva Cabernet Sauvignon
32 €
Central Valley, Chile

Elegantti, suhteellisen täyteläinen punaviini "Pirunkellarista", jossa pehmeät tanniinit. Maussa vaniljaa, tummaa luumua sekä tammikypsytyksen tuomaa paahteisuutta. Tämä monikäyttöinen viini kruunaa ateriasi, olipa se sitten porsasta, lammasta rai nautaa lautasella.

KUOHUVIINIT

Gancia Prosecco Brut piccolo 20 cl
10 €
Prosecco DOC, Veneto, Italia

Erinomainen aperitiiviksi sekä tervetuliais- tai onnittelumaljaksi, mutta sopii mainiosti myös sellaisenaan nautittavaksi aina kun tekee mieli lasillista raikasta ja kuplivaa.
Codorníu Clásico Seco 37, 5 cl
18 €
Prosecco DOC, Veneto, Italia

Erinomainen aperitiiviksi sekä tervetuliais- tai onnittelumaljaksi, mutta sopii mainiosti myös sellaisenaan nautittavaksi aina kun tekee mieli lasillista raikasta ja kuplivaa.
Xenius Brut Reserva 75 cl
25 €
DO cava, Espanja

Kuiva tasapainoisen hapokas kuohuviini, jonka maussa havaittavissa omenaa ja sitrusta. Suosittelemme onnittelumaljaksi, aperitiiviksi tai äyriäisten kanssa nautittavaksi.

Varaukset ja tiedustelut

Myyntipalvelu (arkisin)
030 608 50
Vaihde
030 608 5100
Sähköposti myynti@summassaari.fi