Kauneus ja Hyvä Olo Zaran hoidot

Kosmetologin hoidot toteutetaan yhteistyössä Kauneus ja Hyvä olo Zaran kanssa. Vapaita hoitoaikoja voit kysyä hotellin vastaanotosta tai Kosmetologi Saara Pitkäseltä puh. 0400-013804.
Kasvohoito ihotyypin mukaan
40 min
45 €
-sis. alkupuhdistus, timanttimikrohionta, naamio, kulmien siistim., hoitovoide
Kasvohoito Ihotyypin mukaan
1 h 30 min
79 €
-sis. alkupuhdistus, timanttimikrohionta, naamio, hieronta, kulmien siistim.,seerumi ja hoitovoide
Desense kasvohoito
1 h 30 min
90 €
Hoitaa herkistynyttä, ärtynyttä, couperosa-tai ruusufinnistä kärsivää ihoa vahvistaen ihon suojatoimintoja sekä mikroverenkiertoa. Rauhoittaa välittömästi punoitusta iholla. Pehmentää, raikastaa ja tasoittaa ihon väriä!
Primaluce kasvohoito
1 h 30 min
90 €
Edistää ihon uusiutumista, kuorii ja kirkastaa. Ehkäisee pigmenttiläiskien muodostumista.
Lifting Code kasvohoito
1 h 30 min
125 €
Kosmeettinen liftinghoito, joka välittömästi kohottaa ja syväkosteuttaa ja täyttää juonteita. Erityinen kollageeninaamio kiinteyttää kasvojen- ja kaulan ihoa. Hyaluronihapon ja elastiini boosterin yhteisvaikutus antaa upean hoitotuloksen.
Naturalbalance 24/7 kasvohoito
60 min
82 €
Soveltuu kaikille ihotyypeille. Energisoiva kasvohoito antaa iholle luonnollisen hehkun ja uutta elinvoimaa. Palauttaa vitamiinien, mineraalien ja hapen tasapainon.
Toskani kasvohoito
60 min
140 €
Hoito toteutetaan kemiallisilla happokuorinta-aineilla, jonka jälkeen ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi. Ihon talineritys tasapainottuu, kollageenin muodostuminen nopeutuu ja ihonhoitotuotteet imeytyvät paremmin. Hinta sisältää kotihoitovoiteen mukaan
Kiinteyttävä kasvohoito laitteella
60 min
120 €
Hyaluronihapon imeytys laitteella, sis. alkupuhdistus, timanttimikrohionta, kiinteyttävä hoito laitteella, naamio, kulmien siistim., seerumi ja hoitovoide
Silmän-ja huultenympäryshoito
50 min
54 €
Details of Beauty; Phytostaminal+Caviar&Retinol on ensimmäinen ammattihoito silmän-ja huultenympärysiholle. Hoidon vaikutus on uudistava, kiinteyttävä ja juonteita rentouttava. Hyaluronihappo ja hexapeptidit takaavat huulten- ja silmänympärysiholle pitkävaikutteisen kosteuden ja juonteita korjaavan vaikutuksen.

Kestovärjäykset

Kosmetologin hoidot toteutetaan yhteistyössä Kauneus ja Hyvä olo Zaran kanssa. Vapaita hoitoaikoja voit kysyä hotellin vastaanotosta tai Kosmetologi Saara Pitkäseltä puh. 0400-013804.
Kulmien kestovärjäys
20 min
18 €
Ripsien kestovärjäys
20 min
21 €
Kulmat & kulmien muotoilu
30 min
21 €
Ripset ja kulmat & kulmien muotoilu
45 min
35 €
Kasvohoidon yhteydessä ripset ja kulmat
28 €