Maatalousyrittäjien kuntoremontti

Järjestämme työpaikkakohtaista työnantajan kuntoremonttitoimintaa, jonka malli ja kesto räätälöidään tilaajan toivomusten mukaisesti.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!

puh. 030 60850 tai myynti@summassaari.fi

 

Kuntoremontti Maatalousyrittäjille

Tilasi arvokkainta ja tärkeintä pääomaa on oma terveytesi ja hyvinvointisi. Maatalousyrittäjien kuntoremontti on oiva mahdollisuus huoltaa omaa terveyttä ja työkykyä. Kuntoremontti tarjoaa keinoja ja konkreettista ohjeistusta omasta terveydestä, hyvinvoinnista ja arjessa jaksamisesta huolehtimiseen.

Ajankohdat:    
1. jakso 22. - 24.3.2017 (ke - pe)
2. jakso 1. - 3.11.2017 (ke - pe)
3. jakso 14. - 16.3.2018 (ke - pe)

Majoitus:
1 tai 2 hengen hotellihuoneissa

Ohjelma sisältää:
Päivittäistä liikuntaa, fyysisen kunnon testauksia sekä työfysioterapeutin, terveydenhoitajan ja psykologin asiantuntijaluentoja/keskustelutilaisuuksia. Liikuntaryhmien tarkoitus on esitellä monipuolisesti eri lajeja sekä antaa myönteisiä ja positiivisia kokemuksia liikkumisesta. Kunto testataan kaikilla jaksoilla. Kestävyyskunto testataan polkupyöräergometri-testillä ja lihaskunto lihastoistotestillä. Polkupyöräergometri testin yhteydessä mitataan verenpaine, vyötärönympärys, paino ja kehon painoindeksi BMI. Kurssiin sisältyy kolmen päivän mittainen perusjakso ja kaksi samanmittaista jatkojaksoa.


Hinnat: 
2 hengen huoneessa  359 € / hlö/ jakso
1 hengen huoneessa 419 € / hlö / jakso                                              
sis. täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen), majoitus sekä ohjelma.


Voit saada kuntoutusrahaa työterveyshuoltolain perusteella myönnetyn kuntoremonttikurssin ajalta – Ole yhteydessä omaan työterveyshuoltoon tai tule omalla kustannuksella!

Ilmoittautuminen ja tarkempi ohjelma: myynti@summassaari.fi tai 030 60850.

Kurssi toteutuu kun vähintään 8 henkeä ilmoittautuu.
Ilmoittautumiset 22.2.2017 mennessä.