Kevättalven teatterit

 

Mahlun teatteri – VUOKRAVAIMO
Suomalainen pieni pelifirma on saamassa amerikkalaisen rahoittajan. Konkurssiuhka vaihtuu voittajan visoihin, mutta ehtona on, että pelifirman omistajalla pitää olla vanhanaikaiset perhearvot. Eronneelle hulivilipoika-miehelle on löydettävä hetkessä uskottava vaimo. Löytyykö vuokravaimo netistä vai täytyykö turvautua ex-rouvan apuun? Kiire on kova ja pelissä on koko firman tulevaisuus. Mikään ei mene suunnitelmien mukaan ja päähenkilöt joutuvat ahdingosta toiseen kiihtyvällä vauhdilla. Ajan ilmiöitä ja sukupuolirooleja pyöritetään hauskalla ja yllättävällä tavalla. Farssi on vahvasti kiinni ajassaan ja pistää nauruhermot koville.

Uuden farssin on kirjoittanut pitkän linjan teatteri- ja televisiomies Olli Tola, joka on kirjoittanut aiemmin sekä farsseja että komedioita teatterille ja ollut kätilöimässä televisiolle monta menestyssarjaa (mm. Uusi päivä, Pasila, Kimmo, Siskonpeti, Syke).
Esityksen ohjaa kokenut ohjaaja Veli-Pekka Halmila.

Esityspaikka: Mahlun Nuorisoseuran talo n. 25 km hotellilta.
huhtikuu: pe 21.4. klo 19, su 23.4. klo 13 ja la 29.4. klo 14         
LISÄNÄYTÖKSET: to 4.5. klo 9.30 ja ke 19.7. klo 16              
     

SUMMASSAAREN KESÄTEATTERI

Uutuutena nyt myös meillä oma kesäteatteri kesällä 2017- Iloisia aikoja mielensäpahoittaja

Hautakivi hankitaan ajoissa, kun halvalla saa. Testamenttiinsa Mielensäpahoittaja kirjaa aineellisen ja henkisen perintönsä, joka ei ole sen pienempi kuin kokonaisen sukupolven kokoinen. Mielensäpahoittaja haluaa itse päättää kuka saa talon, kuka Vortti Eskortin. Mutta samalla kun peräseinä lähestyy, vanha mies kurkistaa myös lähtöviivoille, syntymään ja lapsuuteen. Mielensäpahoittaja myöntä jopa tehneensä virheitä elämässään - laskutavasta riippuen yhden tai kaksi.

Kaikille tuttu Mielensäpahoittaja yllättää yhä. Poikansa ja Miniänsä ukko yllättää näytelmän kuluessa moneen kertaan. "Iloisia aikoja - Mielnsäpahoittaja" - on lämmin ja lempeän hauska kertomus miehestä, joka suunnittelee vaivojaan säästämättä lähtönsä. Aihe on kipeä, mutta Mielensäpahoittaja suhtautuu asiaansa hyvin käytännöllisesti. Asiat pitää hoitaa niin, että ei ole sitten vaivaa jäljelle jääville ja että kaikki varmasti menee hyvin.

Rooleissa mm: Mielensäpahoittaja - Erkki Teittinen, Emäntä - Satu Säävälä, Poika - Jussi Rekonen
Käsikirjoitus: Kyrö, Tuomas, Dramatisointi - Sirén, Snoopi

Näytelmän kesto: 2 h sisältäen väliajan.
Esityspaikka: Kylpylähotelli Summassaari, Saarijärvi
Esitysajat: la 8.7. klo 18, su 9.7. klo 15 ja klo 18, ma 10.7. klo 18
su 16.7. klo 15 ja ma 17.7. klo 18

Lippujen hinnat:
Aikuiset 20 €
Eläkeläiset 18 €
Ryhmät 16 €

Teatteriyö 69 € / hlö
- sis. majoituksen 2 hh, teatterilipun, aamiaisen ja kylpylän käytön.

 

€ / hlö / vrk

69